Binnenland

Binnenlandse vakanties worden meestal gehouden op een aangepaste accommodatie in Nederland. Daar staan twee of drie busjes ter beschikking voor uitstapjes en excursies. Als u wilt, kunt u er elke dag op uit. U moet zelf zorgen voor vervoer naar de accommodatie en ook voor de terugreis. In de accommodatie is er meestal kookgelegenheid voor het maken van ontbijt, lunch en avondeten.

Vliegreizen

Vliegreizen gaan naar een buitenlandse bestemming. U verblijft in een hotel. Vervoer voor excursies wordt ter plekke geregeld. U moet zelf zorgen voor vervoer naar de luchthaven en weer terug. Ontbijt is meestal inbegrepen, soms ook het diner. Lunch en/of diner kunnen ook buitenshuis gebruikt worden.

Busreizen Buitenland

Busreizen gaan met rolstoelbusjes naar een aangepaste accommodatie in het buitenland. Deze busjes staan de hele vakantie ter beschikking. U moet zelf zorgen voor vervoer naar de centrale vertrekplaats en terug. In sommige accommodaties is er kookgelegenheid voor het maken van ontbijt, lunch en avondeten. Het zelf zorgen voor maaltijden wordt afgewisseld met eten buiten de deur. We hebben ook halfpension reizen (dus niet zelf koken).

binnenland